texter och bilder visbysweden visby

Bakom tangenterna - Göran Smitterlau

.. en kort presentation av webbadministratören.

bilder  gotland
Hem  Medeltidsveckan  Visby stad  Visbys utveckling  Ringmur  Kriget 1361  Bilder  Meny Visby  Karta Gotland  Om  Länkar
This page in English


webmaster

Göran, 2006

Efter flera år och flera sajter bakom tangentbord, är det på sin plats att tala om vem jag är. Mitt namn är Göran Smitterlau och bor i Visby. År 2002, när jag var singel, ville jag dela med mig av bilderna jag tagit, så jag började med att lära mig dåvarande HTML. Och jag gjorde det utan några kurser, endast som ett intresse under fritiden. Jag förstod inte att mina första bilder var förskräckliga, men intresset för tekniken var större. Mitt mål var att bygga en okommersiell och handkodad sajt. Då kunde jag ha valt ett bättre domännamn, men till en början visste jag inte helt vad sajten skulle handla om ..... Vid den tiden jobbade jag också som controller i ett stort företag. Dessutom har jag varit en hängiven körsångare, men även spelat i några band, ofta parallellt. När covid-19 slog till för andra gången, var det ett utmärkt tillfälle att bygga om denna retro-sajt.

Mina släktingar blev intresserade av Medeltidsveckan, och de nästan tvingade mig nästan att följa med. Några år senare lyckades jag få tag i ett mycket attraktivt domännamn, visbysweden.com (tidigare bingeby.com).


 

Med tiden kommer det att bli fler bilder av staden. Visby är en världsarsstad, och väl värd tiden att studera. Eftersom jag driver den här sajten på okommersiell basis, kommer jag att göra mitt bästa för att ge dig relevant information.

Tusentals personer världen över besöker sajten varje månad. Många verkligt dyra lokala projekt och några sajter når inte så många potentiella turister från utlandet som denna sajt gör.

Author: Göran Smitterlau 2015. "Where is the sun, do-do-do-do", The Beatles ;-)
  visbysweden.com

När du ser mannen till vänster, vet du aldrig ifall du kommer att vara en del av visbysweden.com. Vänligen säg till, om du vill att något kort absolut måste tas bort. Jag gör mitt bästa för att vara hövlig när jag tar mina bilder under den bästa veckan under året.

Jag får så mycket tillbaka när folk kommenterar vad de funnit på sajten. Ibland kan det bara vara något så enkelt som att ge ett tips.

 
Copyright © 2002 visbysweden.com Tjelvarvägen 18, 62142 Visby Telefon: +46-735-057919 Start februari 2002