presentation webmaster bilder gotland
Start    Medeltidsveckan   Visby stad   Visbys utveckling   Visby ringmur   Slaget 1361   Bilder Gotland   Karta Gotland   Visby  
This page in English


webmaster

Göran, 2006

Jag bor i Visby och år 2002 ville jag dela med mig av bilderna jag tagit, så jag började med att lära mig dåvarande HTML och CSS. Inga kurser, endast som ett intresse under fritiden. Jag förstod inte att mina första bilder var förskräckliga, men intresset för tekniken var större. Dessa första bilder finns inte med på sajten. Mitt mål var att bygga en okommersiell och handkodad sajt. Då kunde jag ha valt ett bättre domännamn, men till en början visste jag inte helt vad sajten skulle handla om ..... Vid den tiden jobbade jag också som ekonomi-controller i ett stort företag. Dessutom har jag varit en hängiven körsångare, men även spelat i några band, ofta parallellt. När covid-19 slog till för andra gången, var det ett utmärkt tillfälle att bygga om denna retro-sajt.

Mina släktingar blev intresserade av Medeltidsveckan, och de nästan tvingade mig att följa med. Några år senare lyckades jag få tag i ett mycket attraktivt domännamn, visbysweden.com (tidigare bingeby.com).


 

Med tiden kommer det att bli fler bilder av staden. Visby är en världsarsstad, och är väl värd tiden att studera. Eftersom jag driver den här sajten på okommersiell basis, kommer jag att göra mitt bästa för att ge dig relevant information.

Massor av personer världen över besöker sajten varje månad. Många verkligt dyra lokala projekt och några sajter når kanske inte ut till alla potentiella turister från utlandet. Detta är ett försök att nå även de spansktalande, det näst största talade språket i världen (2020).

  visbysweden.com

När du ser mannen till vänster, vet du aldrig ifall du kommer att vara en del av visbysweden.com. Vänligen säg till, om du vill att något kort absolut måste tas bort. Jag gör mitt bästa för att vara hövlig när jag tar mina bilder under den bästa veckan under året. Jag får så mycket tillbaka när folk kommenterar vad de funnit på sajten. Ibland kan det bara vara något så enkelt som att ge ett tips.

 
visby botanical garden
  Copyright ©  År: Se "Start" visbysweden.com Tjelvarvägen 18, 62142 Visby, Sweden Telefon: +46-735-057919 Startad februari 2002
empress tree